Despre noi


Infiintata in anul 2013, IVG s-a format ca o necesitate la promovarea energiilor neconventionale, a energiilor cu sursa regenerabila, mai exact utilizarea energiei vantului pentru producerea de energie electrica cu ajutorul turbinelor eoliene a panourilor fotovoltaice si a resurselor de caldura regenerabile .
Romania , ca stat membru UE, a aderat la legislatia europeana cu privire la utilizarea energiilor regenerabile, ca atare s-a creat cadrul optim de dezvoltare a unei firme in acest domeniu.

Telul nostru principal este ca IVG sa participe activ la dezvoltarea sectorului energetic intr-un cadru competitiv si performant, in total acord cu obligatiile asumate de tara noastra cu privire la Protocolul de la Kyoto, adica reducerea emisiilor de gaze de sera participante la procesul de incalzire globala.

Misiune

IVG se angajeaza sa ofere solutii de calitate in dezvoltarea sectorului energiei regenerabile, dorind sa devina un jucator important in domeniu pe plan national, printr-un portofoliu semnificativ de proiecte realizate

Politica firmei

Energie verde nepoluanta
Calitate maxima in proiectare
Oportunitate pentru investitii pe termen lung
Lansare si promovarea tehnologiilor moderne in domeniul energetic
Optimizarea prin utilizare a potentialului energetic eolian cat si fotovoltaic,
Gasirea celor mai bune amplasamente pentru parcuri eoliene si cele fotovoltaice.
Implementarea cerintelor de strategie energetica europeana
Exploatarea surselor de energie neconventionala